De spelers

Wout van den Berg, Wouter Mijnders, Arie Boers
Wout van den Berg

Wout van den Berg

Fluitist Wout van den Berg studeerde fluit aan het Koninklijk Conservatorium bij Frans Vester. Als fluitist van het Hexagon Ensemble concentreert hij zich volledig op de kamermuziek. Met dit ensemble speelde hij op talloze podia in binnen- en buitenland. Het Hexagon Ensemble bracht inmiddels negen cd’s uit. Ook werkte hij mee aan cd-producties met werken van Henk Badings en Rudolf Escher. Van Escher nam hij de Sonata en de Monologue voor fluit solo op. Hij deed uitgebreid onderzoek naar repertoire voor blazers en heeft inmiddels voor het Hexagon Ensemble een database samengesteld met 4000 titels.

Wouter Mijnders

Wouter Mijnders

Cellist Wouter Mijnders studeerde cello aan het Koninklijk Conservatorium bij René van Ast en bij Dmitri Ferschtman aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam. Hij heeft aan talloze cd-opnamen meegewerkt, waaronder cd’s met het complete werk voor cello en piano van Mendelssohn Bartholdy, de cellosonates van Willem Pijper en de eerste opname van het concert voor cello piccolo van Sammartini. Binnen en buiten Europa treedt hij regelmatig op met verschillende ensembles waaronder, naast Combattimento ook het Haydn Trio en het Leupold Trio.

Arie Boers

Arie Boers

Arie Boers studeerde piano, orkestdirectie en muziektheorie. Zijn leermeesters waren Jan de Man en Gérard van Blerk (piano), Louis Stotijn (orkestdirectie) en Jan van Dijk en Bernard Renooij (muziektheorie). Sinds zijn afstuderen is hij als hoofdvakdocent muziektheoretische vakken verbonden aan het Koninklijk Conservatorium. Daarnaast is Arie Boers actief kamermuziekbeoefenaar. Zo maakte hij eerder deel uit van Ensemble Kokon en daarna van het Hexagon Ensemble.